Nick, G

Όταν διαγνώσθηκα με καρκίνο του προστάτη αρκετούς μήνες πριν, άρχισα να ανησυχώ σοβαρά για την ζωή μου, δεδομένου ότι ο πατέρας μου πέθανε από αυτή την ασθένεια πριν από μερικά χρόνια.

Καθ’ ‘ότι είμαι μηχανικός και με τη βοήθεια της οικογενείας μου, αμέσως ξεκινήσαμε μία εκτεταμένη έρευνα και ανάλυση για την καλύτερη θεραπεία και τον καλύτερο Ιατρό γι’ αυτή την θεραπεία.  

Μετά από αξιολόγηση αρκετών ουρολόγων σε διάφορα ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης, και αξιολόγηση όλων των επιλογών και τον έλεγχο των αναφορών, έθεσα την ζωή μου στα χέρια του Ιατρού ΣΑΜΑΝΤΙ (Dr. David Samadi) να αφαιρέσει ρομποτικώς τον καρκινικό αδένα του προστάτη μου. Οι κύριοι λόγοι για την επιλογή του Ιατρού ΣΑΜΑΝΤΙ ήταν η μεγάλη του εμπειρία με αυτή την διαδικασία και το γεγονός ότι εκτελεί την όλη λειτουργία μόνος του χωρίς να χρησιμοποιεί ειδικευόμενους.

Τώρα, 3 μήνες μετά, μπορώ ειλικρινά να λεω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής μου. Η διαδικασία αυτή ήταν εξαιρετικά ανώδυνη. Δεν πήρα καν ΤYLENOL και με ελάχιστες παρενέργειες που βελτιώνουν κάθε μέρα. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου είναι συγκλονισμένοι από το πόσο καλά ανάρρωσα από την εγχείριση.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη αν δεν ανέφερα την εξαιρετική υποστήριξη του προσωπικού του γραφείου του Ιατρού ΣΑΜΑΝΤΙ. Μία τόσο φιλική, εξυπηρετική και καταρτισμένη ομάδα δεν θα βρείτε αυτές τις μέρες σε κανένα γραφείο Ιατρού.

Η συμβουλή μου προς σε όλους τους άνδρες πάνω των 50 ετών: Ελέγχετε τακτικά το επίπεδο του PSA (ανεξαρτήτως του τι συστήνει η Ιατρική Κοινότητα) , και ελπίζω ποτέ να μήν ακούσεις τον Ιατρό σου να σου λεει ότι το επίπεδο του PSA είναι αυξημένο. Αν όμως γίνει κάτι τέτοιο, δεν είναι καταστρεπτικό. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Δώσε την εμπιστοσύνη σου στον Ιατρό ΣΑΜΑΝΤΙ και όλα θα είναι μια χαρά, και θα με ευχαριστήσετε που έκανα όλη την δουλειά για σας.

Θα ήμουν ευτυχής να συζητήσουμε με μεγαλύτερη λεπτομέρεια κάθε πτυχή αυτής της θεραπείας  με οποιονδήποτε ασθενή.

Back to Testimonials


Bookmark Using:
Facebook Twitter LinkedIn Email Yahoo

Share on Facebook

Call to Make an Appointment With Dr. David Samadi:

1-212-365-5000

Click the contact link to learn how Dr. Samadi can help treat your prostate cancer and give you back your quality of life.

* The benefits of robotic surgery cannot be guaranteed as surgery is both patient and procedure specific. Previous surgical results do not guarantee future outcomes.
Testimonials
Anastasios P, Greece

Αφού διαγνώστηκα με καρκίνο του προστάτη στην Αθήνα όπως ηταν αναμενόμενο ανησύχησα πολύ.  Αφού ρώτησα τριγύρω άκουσα πως ο Δρ. Σαμάντι θα ήταν η καλύτερη επιλογή.  Πολύ φίλοι τον συνέστησαν και η εμειρία τους ήταν άριστη.

more..
Mark S,

My name is Mark, I am 63 years old, I was told this past Thursday that I have Gleason 7 prostate cancer.   I decided to make an appointment to see Dr. Samadi... that's how it started...

more..
משה א., כפר סבא ישראל

ברצוני להודות לך מקרב לב על הטיפול המסור, האישי והמקצועי שהענקת לי מהרגע הראשון לקשר בינינו ועד עתה. הגעתי יחד עם רעייתי אסנת לניו יורק ימים ספורים לפני ביצוע הניתוח הרובוטי לכריתת הערמונית, שהתקיים ב- 4.5.2011.

more..
Gary W.

Thanks for being my surgeon. Your entire staff; including Roceo, Maria, Ann, Martha, Nurse Ann, Charles, and all the doctors, nurses, and assistants at Mount Sinai Hospital and Clinic have been very kind to me.

more..